Slide En ny nivå av mässor och möten Moderna mötesupplevelser anpassad efter vår tid, vi kallar det för Events 4.0 Nordic Live Expo

Be the first to know –
här upplevs nästa stora grej


Live Expo arrangerar nytänkande mässor, möten, konferenser, event och festivaler. Hos oss sammankopplas människor och företag för att göra affärer, nätverka och inspireras av varandra. Med ett fulladdat innehåll inspirerar, utvecklar och uppdaterar vi vår mässpublik och gör dem redo för något nytt. Vi skapar mötesplatser där nyheter och innovationer visas för första gången av både etablerade företag och startups. Här skapas nya insikter som i sin tur genererar spännande och nya affärsmöjligheter som gör skillnad för både säljare och inköpare.

 

Vi gör det möjligt för våra mässbesökare att bli de första att uppleva ”nästa stora grej” inom hi-tech, samhällsutveckling och affärsutveckling. Våra event förbereder dig inte bara på förändring – de ger energi och gör dig fullt förberedd att ta dig an utveckling och transformation. Allt för att du enkelt, tryggt och med fullt självförtroende ska kunna navigera dagens innovationsrevolution.

liveexpo_icons06

Våra event

Vi är fullkomligt övertygade om att det är dags för mässbranschen att ta steget in i 2020-talet. Världen befinner sig i en tid av artificiell intelligens, robotteknik, automatisering … och ”Industri 4.0”. Live Expo överträffar alla era förväntningar genom att leverera en modern mötesupplevelse anpassad efter vår tid, vi kallar detta för Events 4.0. Våra mässor är inte ”jag är tvungen att besöka” utan ”jag vill verkligen besöka”.

liveexpo_icons02

Vår bakgrund

Live Expo skapades av entreprenörer med gedigen erfarenhet inom mässor, möten och konferenser. Vi har lanserat hundratals nya mäss- och möteskoncept som skapat långvarig framgång för besökare, utställare, partners och sponsorer.

liveexpo_icons08

Nya event – vår expertis

Vi på Live Expo kombinerar den snabbrörlighet och flexibilitet som krävs för att lansera nya event med erfarenhet och expertis som maximerar våra kunders affärsmöjligheter. Att skapa nya högklassiga mötesplatser är en del av vårt DNA.

live-expo-slide-01-09

Gedigen kompetens

Tack vare ett nätverk som sträcker sig över hela Europa har vi tillgång till resurser som utvecklar och gör skillnad för våra mässor och events. Detta i kombination med expertis i särklass inom hela mässprocessen arrangerar vi mässor på en helt ny nivå.

Vår styrelse

CEO
Susanne hallencreutz

VD för Nordic Live Expo med 20 års erfarenhet av mäss-, event- och konferensbranschen i Norden. Susanne har haft flera nyckelpositioner inom mässbranschen på Stockholmsmässan, Svenska Mässan och Easyfairs med fokus på affärsutveckling, marknadsföring och företagsledning.

 

 

Non-executive director
Matt Benyon

Matt Benyon är VD för Easyfairs Group. Han har mer än 15 års erfarenhet av den internationella mäss-branschen. Han började på Easyfairs 2009 som VD för Easyfairs UK och blev kort där efter VD för Easyfairs UK och Global (UKG) med ansvar för Algeriet, Frankrike, Italien, Portugal, Spanien och Storbritannien. Benyon har drivit flertalet förvärv för koncernen och deras framgångsrika integration.

Chairman
Peter Wanderydz

Startade Easyfairs Nordic och ledde företaget från startup till Nordens största mässarrangör. Peter är en av Sveriges ledande personer inom mässbranschen och har lanserat över 40 nya mässor samt även varit med och startat Kistamässan, Malmömässan och Åbymässan.

 

 

Non-executive director
Henrik Johansson

Henrik Johansson är VD för Arctos Equity Partner och sitter i styrelsen för Elektron Music Machines och som ordförande i MyDentist. Henrik har haft ledande befattningar inom bland annat Brady Corporation och Investment AB Latour och har genom åren suttit i ett stort antal styrelser, både i noterade och onoterade bolag.

Non-executive director
Henrik Johansson

VD för Easyfairs Nordic. Henrik har bred erfarenhet från servicebranchen bland annat som VD för E-sportsföretaget Infernoonline och från ledande befattningar på träningsföretaget SATS. Har tidigare även arbetat som managementkonsult på McKinsey & Co och som styrelseordförande för branchorganisationen Friskvårdsföretagen.

 

Non-executive director
Eric Everad

Ordförande och grundare av Easyfairs. Eric är en av Belgiens mest framgångsrika och framstående entreprenörer. Han grundade Artexis 1997 och Easyfairs international 2004 och har en lång bakgrund inom mässbranschen. Eric innehar diverse olika styrelseuppdrag och år 2013 premierades Eric till årets belgiska affärsman.