Slide Dina affärer är vår högsta prioritet En hel värld av kontakter, möjligheter och nya affärer. Det är här som dina nuvarande och blivande kunder verkligen har tid att lyssna, diskutera och komma till viktiga avslut. Live Expo

Hos oss skapas nya affärer och kundrelationer

Att ställa ut på Live Expos events innebär att du får tar del av en hel plattform av möjligheter som förbättrar dina affärer och utvecklar ditt företag. Alla våra mötesplatser bygger på omfattande undersökningar om besökarnas viktigaste frågeställningar och utmaningar. Dessa insikter paketeras till en mötesplats och plattform som utformas och designas helt efter besökarnas behov. Vi kan därför garantera goda besökarströmmar med personer som aktivt vill ta nästa steg i sin utveckling genom nya samarbeten för att göra affärer.

En affärsdrivande miljö

Vår drivkraft är att generera så många affärsmöjligheter som möjligt för våra utställare och partners. Genom omfattande undersökningar av våra kunders deltagarupplevelser förbättrar och utvecklar vi kontinuerligt våra mötesplatser. Det ger underlag för att specialdesigna en affärsdrivande miljö med rätt förutsättningar för nya affärer.

 

En professionell setup i kombination med ett dynamiskt och banbrytande innehåll som inspirerar och uppdaterar, medför att besökarna stannar längre, inspireras till att handla mer och efterfråga offerter av dig som är utställare. För Live Expo är dina affärer inte bara en del av eventet. Det är vår högsta prioritet.

Vi sluter cirkeln

Live Expo styr hela processen för ett lyckat event:

Heltäckande marknadsundersökning och analys som ger ett komplett underlag som garanterar att branschens specifika behov blir belysta. Eventet skräddarsys efter branschens behov och frågeställningar, vilket levererar ett högkvalitativt event.

Utveckling, testning och finslipning av konceptet och formatet så det på bästa sätt tillmötesgår besökarnas och utställarnas branschfrågor. Eventet blir en affärsdrivande mötesplats som maximerar potentiell avkastning för utställare och partners.

Lanseringsstrategi med tydligt, tilltalande och relevant budskap till olika målgrupper. Detta garanterar utställar- och besökarkvalité vilket ger en komplett mötesplats.

Täta samarbeten med nyckelsponsorer och partners ger eventet större djup och mer publicitet.

Skapande av banbrytande, extraordinärt och utvecklande innehåll som ger eventet en “wow”-faktor.

Innovativ flerkanalsmarknadsföring av eventet, vilket säkerställer ett maximalt deltagande av besökare.

Ett genomförande som levereras med precision säkerställer att besökare och utställare får ut maximalt värde för sin tid.

Analys och utvärdering inför framtida event samt kontinuerliga kvalitetsförbättringar.

Upptäck våra mässor och events

Till mässor

Varför ställa ut?

1. Säljmöjligheter och leads

På mässgolvet finns det mängder av nya affärsmöjligheter när tusentals besökare söker efter lösningar på sina specifika behov. Detta är en unik möjlighet att möta köpare som är på jakt efter nästa produkt eller trend som kan hjälpa dem att förbättras och utvecklas.

 

2. Dra fördel av personlig marknadsföring

Mässor erbjuder unika möjligheter att:
• Göra avslut och skapa nya potentiella relationer i en avslappnad och professionell miljö.
• Stärka varumärket genom personliga möten med nya och existerande kunder.
• Skapa långsiktiga affärsrelationer med branschfolk.

 

3. Synliggör ert varumärke

Oavsett om du representerar ett mindre företag eller ett storföretag ger mässor unika möjligheter till ökad exponering och kontakter genom det personliga mötet.

 

4. Bygg långsiktiga relationer inom din bransch

Alla företag är i någon mån beroende av samarbeten med andra aktörer och på mässor ges dessa aktörer möjlighet att samlas under ett tak. Om du utnyttjar möjligheten att träffa personer inom din bransch kommer du upptäcker vilket stort utbyte era företag har av varandra.

5. Presentera nya varor och tjänster

Det bästa sättet att lansera en ny produkt är genom mässmediet. Här ges din produkt eller tjänst största möjliga exponering. Du presenterar live direkt för besökare och press samtidigt som du utnyttjar mässans sociala och digitala kanaler. Här får dina kunder en förstahandsupplevelse av ditt företags nya produkter, vilket ökar intresset och driver försäljning.

 

6. Ta del av kunders synpunkter

Mässor ger er en unik möjlighet att inhämta feedback om ditt företags produkter och tjänster. En förståelse för hur kunden förhåller sig till ditt varumärke ger värdefulla insikter för att förbättra och utveckla marknadsföringen. Var noga med att lyssna på såväl existerande som potentiella kunder för att förstå hur ditt företag kan möta kundens önskemål under hela köpprocessen.