Slide Är du redo för något större? I en tid av artificiell intelligens, robotteknik, automatisering … och ”Industri 4.0” – här finns oändliga möjligheter.

Din tid är värdefull för oss

När du besöker en av Live Expos events får du 100 % valuta för din tid. Vi levererar kompletta mötesplatser där nytänkande, utveckling och matchmaking står i centrum. Vi ger dig visioner och nya kontaktytor som gör det möjligt att nå nästa nivå. Här tar du del av tongivande och banbrytande innehåll som inspirerar och motiverar, samtidigt som du får möjligheten att skapa samarbeten och vara en del av din branschs utveckling.

 

Kort sagt, hos oss får du ett pulserande utbud av innovationer, framtidslabb, trender, framtidsdiskussioner, nya nätverk, konferenser, föreläsningar och oväntade överraskningar. Gör dig redo för något större och ta nästa steg tillsammans med oss. Välj de mässor som passar ditt intresse och profession bäst.

Slide UPPTÄCK Live Expo ny teknik och innovationer TRÄFFA hundratals utställare och branschkollegor UTBILDA LYSSNA UPPLEV dig på konferenser och på öppna seminarier på inspirerande talare i världsklass framtidslabb, trender och banbrytande teknik

Föreläsningar, kunskapsutbyte och inspiration

– innehåll som gör skillnad

För oss är ett högkvalitativt innehåll inte bara en liten del av våra event, det står bokstavligt talat i dess centrum. Vårt innehåll är av hög internationell kvalité och gör skillnad för våra besökare, utställare och partners. Med ett starkt och högaktuellt program blir mötesplatsen en plattform som driver branschen framåt och blir dess epicentrum – alla vill vara där och eventet blir och förblir nummer ett i sin bransch. Vi arbetar ständigt med vår innehållsutveckling och vet vad som krävs för att skapa en extraordinär konferens eller wow-upplevelse. Med ett brett utvecklat kontaktnät och lång erfarenhet skapas ett innehåll som är utbildande, motiverande, inspirerande och som ger helt nya dimensioner. Att nöja sig med mindre är helt enkelt inte gott nog.

Upptäck våra mässor och events

Till mässor