Vi söker säljare

Live Expo arrangerar nytänkande mässor, möten, konferenser, event och festivaler. Hos oss sammankopplas människor och företag för att göra affärer, nätverka och inspireras av varandra. Vi skapar mötesplatser där nyheter och innovationer visas för första gången av både etablerade företag och startups. Live Expo har startats av Sveriges mest erfarna entreprenörer inom mässor och events, som lanserat över hundra nya mässor varav flertalet är idag ledande inom sina respektive branscher. Med ett fulladdat innehåll inspirerar, utvecklar och uppdaterar vi våra besökare och tar mässmediet till en helt ny nivå. Vi vill vi nu utöka vårt team och söker dig med explosionsartad energi till kontoret i Göteborg. Är du vår nya Säljare?

 

Om tjänsten som säljare

 

Ditt uppdrag är att sälja monterplatser till våra utställare och det är du som fyller vårt mässgolv och våra arrangemang med utställare och sponsorer. Ditt arbete blir direkt synligt på hallplanen och du är med och genomför din mässa tillsammans med alla dina kunder. Vi tror att du kliver in med självförtroende och uppkavlade ärmar för att leverera affärer och upplevelser utöver det vanliga. Med stora möjligheter att påverka får du utforma en roll där du jobbar strukturerat mot uppsatta försäljningsmål för helt nya mässkoncept. Du kommer äga hela säljcykeln från prospektering till avslut och uppföljning där du bygger värdefulla relationer, både över telefon och i fysiska möten. Dagligen tar du sikte mot att sälja in monterutrymme, kringtjänster och sponsring med högt driv och stora ambitioner.

 

Vi söker dig som…

 

..vill ta plats! Där nyckeln till din framgång är ditt driv att ge allt och aldrig ge upp. Hos dig är steget från tanke till handling kort, och du sprider gärna din positiva energi som konfetti. Precis som vi tror du även att ett team är starkare tillsammans. Affärsdriven, tävlingsinriktad och orädd är adjektiven som beskriver din personlighet och adderat med kvaliteter såsom utåtriktad, lyhörd och prestigelös har du en imponerande förmåga att bygga relationer. På samma sätt ser vi nu fram emot att bygga vidare vårt bolag tillsammans med dig.

 

Våra önskemål till dig:

  • Erfarenhet av B2B-försäljning.
  • Vana av att arbeta såväl över telefon som i fysiska möten.
  • Positivt mer erfarenhet inom media, sponsring, evenemang eller liknande, men all säljerfarenhet inom B2B är meriterande.

 

Vad Nordic Live Expo erbjuder dig

 

Vill du också skapa mötesplatser som förändrar branscher och driver utveckling? Där nyheter och innovationer visas för första gången? Här finns inga gränser för hur långt du kan gå! Vi bygger ut vårt säljteam och då du kommer tidigt in i bolagets fortsatta tillväxt blir du en vital del av resan framåt. Vi strävar efter en långsiktig kultur som präglas av samarbete, respekt och uppskattning med sociala människor som tillför en energiboost måndag som fredag, likt dig själv! Kanske har du hittat din potentiellt nästa arbetsplats? Välkommen!

 

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön + rörlig ersättning
KONTAKT & ANSÖKAN: Susanne Hallencreutz, sh@liveexpo.se 0739-300055

Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt snart! Vi ser fram emot att höra av dig. Märk in ansökan säljare